Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer2k10.pl Warto Zaczynac na nim Gre?

Azuriell08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  poszukuje serwera moja uwage przyciagnal serwer 2k10  lecz po tym co pisza pod prezetacja nie jestem do tego przekonany moze wypowiedziec sie jakis gracz lub  ktos kto  wie o tym serwerze cos wiecej  ( poprostu nie chce zmarnowac czasu) jak by mial upasc z gory dzieki  Pozdrawiam :))

Opublikowano

To jest Twoja decyzja czy zagrasz, czy nie ;-) 

Prezentacja to jest wizytówka prawie każdego serwera, jeżeli Ci się spodoba, sam oceń czy grać czy nie. Na Twoim miejscu posiedziałbym z 2 dni na serwerze, a dopiero potem podejmował decyzję.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

No rozumiem:)  moze jeszcze sie ktos wypowie kto tam gra bo troche w tych wypowiedziach pod prezka  nie polecaja serwerka ale widze ze juz chyba z 10dni stoi  i ludzi gra duzo wiec nie wiem co myslec ponoc administracja tam w ogole nie istenieje od 3 dni   dlatego tak mysle poczekam na troche wypowiedzi i jak nie to  poszukam czegos innego ; p 

Opublikowano

No rozumiem:)  moze jeszcze sie ktos wypowie kto tam gra bo troche w tych wypowiedziach pod prezka  nie polecaja serwerka ale widze ze juz chyba z 10dni stoi  i ludzi gra duzo wiec nie wiem co myslec ponoc administracja tam w ogole nie istenieje od 3 dni   dlatego tak mysle poczekam na troche wypowiedzi i jak nie to  poszukam czegos innego ; p 

Jest wiele dobrych serwerów, teraz niedawno taki bardzo fajny wystartował na M... ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Nie polecam serwera bugi  ludziom znika eq administracja mówi że oddaje eq ale trzeba wbić na ts potem czekasz 6h a on i tak ma daleko...

Opublikowano

Jestem tam jedną z topowych postaci względem pvp, mogę powiedzieć, że na serwerze są trochę nudy. Graczy jest dużo, jednakże ciągle ubywa. Ja sam chyba zakończę na nim grę.

Tak wyglądało m1 wczoraj w godzinach szczytu :x Trochę mało, bo dużo osób expi na spotach itd. chociaż taki widok mnie martwi.

915201419253143179206.jpeg

Ogólnie to serwer polecam, jest dosyć przyjemny, jednakże po większym wkładzie czasu się po prostu nudzi. System ulepszeń jest genialny, więc o eq nie jest w cale tak łatwo. Przesiedziałem chyba z 20 godzin, żeby zarobić na ulepszanie hwanga, spaliłem go 8 razy. :-)

Polecam jeszcze raz serwer z całego serca.

Opublikowano

Moim zdaniem nuda i jeszcze raz nuda. Stawiaj na servery stabilne, które będą stały potem możesz eq sprzedawać za zł (symboloczne sumki) lub wymieniać za eq na innych serverach.

Opublikowano

Zagrałem tam z 10-30 min ,ale stwierdziłem że strata czasu :) Wbiłem 15 lvl i mówie nie no wychodzę stąd aczkolwiek nie powiem że nie jest zły,ale po prostu bugi,ginie eq , lecz poznałem wielu fajnych graczy przez te 30 min.Zapraszam was na serwer sss start już nie długo próbne beta testy całkiem fajne :) Administracja dba o serwer robią wszystko dokładnie.Więc oczekujemy tylko na start. :) Jakby ktoś chciał stronki lub więcej wiadomości zapraszam pisać na gg :52102999 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...